Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Cultura i llibres amb Gemma Ciuró


 

Avui dimarts estrenem la secció de Cultura i llibres amb Gemma Ciuró, directora de la Biblioteca Comarcal de Blanes. Aquesta nova secció, que farem cada dimarts, ens apropara al món de la cultura i de la literatura amb recomanacions de llibres cada setmana a càrrec de les biblioteques del terrotori.

Per començar la secció, Gemma Ciuró ens parla de llibres clàssics que hem de llegir de manera obligatòria. Alguns són la Divina Comèdia de Dante Alighieri, D’evast e Blanquerna de Ramon Llull, La Muntanya Màgica de Thomas Mann o Madame Bovary de Gustave Flaubert. Altres recomanacions de Ciuró són El verano que mi madre tuvo los ojos verdes, Ona y Salinger, La Drecera i Un amor.

Pel que fa a les activitats de la Biblioteca d’aquest novembre són una exposició del llibres UNESCO i aquesta tarda faran una xerrada a càrrec de Lola Casals sobre les pors. De cara al 25N, durant tot el mes es pot visitar l’exposició Sentiments i la setmana del 25 de novembre, Àngels Roura presentarà el seu llibre Maite vaig ser jo i podries ser tu i també farà un taller sobre la violència masclista i un altre sobre les relacions sanes dels joves.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit