Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Cristian Fernández, regidor de Cultura de Lloret de Mar: “La Revetlla de Sant Jordi és un valor afegit a la tradicional fira del llibre i la rosa”


 

Avui, al matí360 de Ràdio Marina, ens hi ha acompanyat Cristian Fernández, regidor de Cultura de Lloret de Mar. Amb ell hem parlat de l’activitat singular que se celebra aquest dissabte al municipi en el marc de la diada de Sant Jordi: la Revetlla de Sant Jordi.

Fernández sentencia que la celebració de la Revetlla de Sant Jordi és una altra proposta cultural per gaudir de la diada de Sant Jordi. És un “valor afegit a la tradicional fira del llibre i de la rosa”, apunta. Ara bé, també ha explicat que aquest cap de setmana serà un “cap de setmana intensíssim de cultura a Lloret”, perquè tot i la celebració de la revetlla, el diumenge també es farà la Fira de Sant Jordi. “És un cap de setmana per gaudir”, ha dit.

El regidor ha apuntat que la celebració de la Revetlla, en el marc de la Capitalitat de la Cultura Catalana que enguany acull Lloret, també ha tingut en compte la premissa de “fer coses on no passen coses”. En aquest cas, l’emplaçament escollit ha sigut el pàrquing de la piscina municipal. “Lloret té molts espais per fer-hi coses on no hi passen coses, però demà li donarem un sentit ben especial”, ha sentenciat Fernández.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit