Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Cristian Fernández: “Amb aquesta capitalitat hem de posar en valor el nostre patrimoni els nostres costums”


 

Al matí360 de Ràdio Marina d’aquest dimecres ens hi ha acompanyat Cristian Fernández, regidor de Cultura de l’Ajuntament de Lloret de Mar, per parlar sobre la Capitalitat de la Cultura Catalana 2023.

Fernández ha explicat que, ja quan van presentar la candidatura, tenien molt clar que “Lloret té potencial” tant pel teixit associatiu com pel patrimoni i la multiculturalitat. A això s’hi suma un tret diferencial, segons el regidor: Lloret és la Capital del Turisme de la Costa Brava.

El regidor ha explicat que a Lloret, com a capital de la cultura catalana, seran “una miqueta ‘canallas’, una miqueta irreverents”. Fernández ha explicat que, ja amb línia a la presentació de la capitalitat que es va fer a la discoteca St Trop, volen “fer coses on no passen coses”.

“Tenim moltes ganes, moltes coses a mostrar i fer-ho amb orgull”, ha dit el regidor. “Hem de posar en valor el nostre patrimoni i el que som”.

El 4 de febrer arrenca la Capitalitat de la Cultura Catalana 2023 amb una primera activitat: una revetlla d’entitats perquè puguin mostrar-se. Tot i això, el regidor ha explicat que l’acte inaugural es farà a finals del febrer.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit