Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Creu Roja Joventut reparteix 450 lots de joguines a famílies de Blanes, Lloret i Tossa


La campanya de recollida de joguines de Creu Roja Joventut ha repartit 450 lots a Blanes, Lloret de Mar i Tossa de Mar. La majoria d’aquests, un total de 300, han estat per famílies vulnerables de Blanes i la resta per a famílies de Lloret i Tossa. Les peticions s’han canalitzat a través dels serveis socials dels tres municipis de la Selva Marítima.

Per la seva banda, els serveis municipals dels Ajuntaments han estat els encarregats de fer arribar les peticions dels infants a Creu Roja. D’aquesta manera, els voluntaris i voluntàries de l’entitat poden confeccionar els lots amb les joguines més addients per cada edat. La canalla que rep els obsequis tenen entre 0 i 12 anys. Cadascun dels lots inclou un mínim de tres joguines on es procura que hi hagi un conte o bé material escolar i didàctic, jocs educatius i cooperatius. Tots els obsequis i joguines són noves, no sexistes ni bel·licistes.

Augment de la demanda

Des de Creu Roja assenyalen que la campanya d’enguany ha estat possible gràcies a les diferents iniciatives que s’han dut a terme per recaptar diners com les accions del festival de música Ensorra’t o la Nit de Monòlegs. Això ha estat així perquè, segons expliquen, amb les donacions no s’hauria pogut fer front a totes les peticions. Les raons per les que s’explica aquesta circumstància són bàsicament dues: enguany ha augmentat el nombre de famílies que han demanat poder beneficiar-se de la campanya i, a més, el context econòmic actual ha indicit directament en les donacions.

Foto: Aj. Blanes

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit