Free Porn
xbporn

Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Costes denega l’autorització per la celebració de l’Arts d’Estiu a la platja de Pineda


El Departament de Costes de la Generalitat de Catalunya ha denegat la cessió d’ús dels terrenys de la platja dels Pins de Pineda per a la celebració del Festival Arts d’Estiu segons ha avançat aquest divendres El Punt Avui i ha pogut confirmar Ràdio Marina. La negativa de la Generalitat es fonamenta en l’impacte acústic dels concerts, que l’any passat va provocar la denúncia d’alguns veïns de la zona.

En un comunicat, l’Ajuntament de Pineda de Mar “lamenta” la decisió de Costes i explica que han demanat una reunió “urgent” amb el Departament, amb l’organització d’Arts d’Estiu i la promotora The Project per tal de trobar una solució que permeti celebrar el festival d’enguany. De fet, tant des del consistori com des de l’organització, asseguren que “es continua treballant” per tal que la 12a edició del festival es pugui dur a terme. Des de l’Ajuntament afegeixen que en el cas que persistís la denegació es treballaria “a contra rellotge” per trobar una via alternativa per a la celebració del festival.

A més, des de l’Ajuntament de Pineda expliquen que han tramitat l’expedient de sol·licitud de l’espai on es vol celebrar el festival “seguint tota la normativa per aquest esdeveniment” i assenyalen que “s’ha complert amb tots els requeriments que s’han anat demanant pel Departament de Costes al llarg del procés de tramitació”. En aquest sentit s’han reduït a una dotzena els concerts programats i s’han traslladat a un altre espai el festival Psicobylly i les barraques de festa major.

Segons el Departament de Territori, la Llei de costes de l’Estat indica que l’ús del domini públic maritimoterrestre és lliure i gratuït i que únicament s’hi pot autoritzar la celebració d’esdeveniments “quan aquests no es puguin situar en cap altre emplaçament”. Per altra part, una resolució del Síndic de Greuges recomana el trasllat del festival a una altra ubicació que no provoqués molèsties als veïns.

La data prevista per a la celebració del festival Arts d’Estiu 2023 és del 2 al 20 d’agost.

Josep Lluís Vidal
Director de Ràdio Marina i marina360.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit