Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Corals d’Arbúcies, Malgrat i Sant Hilari participen en una oda a l’aigua de la comarca de la Selva


Corals d’Arbúcies, Malgrat de Mar, Sant Hilari Sacalm i, també, d’Osona, s’han unit per cantar una oda a l’aigua de la comarca de la Selva. La peça serà A frec d’aigua, una adaptació de la cantata La Selva, l’aigua que canta a totes les manifestacions de l’aigua. La representació es farà al pavelló esportiu de Sant Hilari Sacalm el diumenge 25 de juny.

L’espectacle, dirigit per Xavier Garriga amb música d’Antoni Miralpeix i lletra de Francesc Danés, comptarà amb més de 200 participants entre corals, músics i una ballarina. El conjunt representarà tot el cicle de l’aigua, des del seu inici a la muntanya, fins a la desembocadura a la mediterrània. La rapsoda és Maira Comalat i la dansa anirà a càrrec de Iris Ceballos.

Les corals participants són, de Sant Hilari i Arbúcies, la Coral Petits Cantaires, la Coral Clau de Sol, dirigides per Dolors Vidal, i la Coral Veus Alegres. De Malgrat, la Coral Jove i Adults Contrapunt, dirigida per Maria Carretero, i la Coral Si Bemoll, dirigida per Núria Robert. D’Osona participen el Cor d’Homes d’Osona i la Coral l’Arpa, dirigida per Pere Mateu Xiberta. 

A més, aquest espectacle també servirà per rendir homenatge als més de 75 anys d’història de la coral Veus Alegres de Sant Hilari Sacalm. La presidenta del cor, Emma Puigví, explica que l’aniversari dels 75 anys va coincidir amb la pandèmia i només es van fer dos concerts commemoratius. Amb A frec d’aigua, com diu Puigví, “volem celebrar-ho amb diverses corals i oferim aquest espectacle innovador”.

En motiu de l’espectacle, també s’han organitzat més activitats vinculades a l’espectacle com, per exemple, una xerrada sobre l’obra.

Foto: Coral Veus Alegres

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit