Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Convocada la 16a edició de la Beca de Recerca de la Selva


El Consell Comarcal de la Selva ha convocat la 16a edició de la Beca de Recerca de la Selva. Aquesta beca, organitzada pel Centre d’Estudis Selvatans i coordinada per l’Arxiu Comarcal de la Selva, té l’objectiu de promoure la realització de treballs d’investigació en ciències socials i humanes en l’àmbit històric de la Selva.

La Beca de Recerca té una dotació de 5.000 euros. Segons l’ens comarcal, s’atorgarà al millor projecte inèdit de recerca en diversos camps científics. Aquests àmbits poden ser la història, la geografia, l’antropologia, la sociologia, l’economia, el dret, la filologia o l’art, entre d’altres.

El jurat que determinarà el projecte guanyador estarà format per 5 membres. Així, el jurat el conformarà un membre de la junta directiva del Centre d’Estudis Selvatans, un altre designat pel president del Consell Comarcal de la Selva, dos professionals de recerca nomenats per les entitats convocant i organitzadora i el director de l’Arxiu Comarcal de la Selva.

Per optar a la beca, els i les intressades hauran de presentar el seu currículum amb una manifestació expreessa de trobar-se al corrent de les seves obligacions tributàries i el projecte de recerca. La data límit d’entrega és el 21 d’agost de 2023. El veredicte es farà públic el 15 de setembre de 2023.

L’adjudicatari de la beca podrà desenvolupar el seu projecte realitzant una recerca que podrà dur a terme fins el 16 de setembre de 2024. El jurat podrà seguir el desenvolupament del treball mitjançant un tutor. Com a part del seguiment, sis mesos després de l’adjudicació de la beca el beneficiari presentarà una memòria de l’estat de la investigació.

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit