Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Coneix les afectacions a Rodalies per les obres de la Sagrera


A partir d’aquest proper cap de setmana hi haurà afectacions a la circulació de trens de les línies R1, R2 Nord i R11 per les obres a l’estació de la Sagrera, a Barcelona. Són tres línies que donen servei a les comarques de la Selva, el Maresme, el Vallès Oriental i el Gironès, entre altres. Entre totes tres, transporten el 19% dels viatgers de Rodalies de tot Catalunya en dies feiners. Aquestes són les diferents afectacions durant els propers mesos.

Línia R1 (Hospitalet – Maçanet-Massanes per Mataró)

Els talls a la línia del Maresme tindran lloc en tres caps de setmana diferents: del 17 al 19 de setembre, el 29 i 30 d’octubre i 12 i 13 de desembre. Els trens començaran i acabaran el seu recorregut a Badalona. Allà es podrà fer transbord amb la línia 2 del metro i també hi haurà un servei alternatiu amb TRAM a Sant Adrià de Besòs.

Línies R2 Nord i R11 (Figueres/Portbou – Barcelona per l’interior)

Dissabte 17 i diumenge 18 de setembre els trens d’aquestes línies que uneixen les comarques gironines amb Barcelona no circularan entre les estacions del Clot i Sant Andreu Comtal. Els combois iniciaran i acabaran el seu recorregut a Montcada i Reixac. La mateixa afectació es repetirà durant la setmana de la Puríssima, entre el 3 i el 10 de desembre.

Durant aquests dies, els viatgers podran fer ús d’un servei complementari d’autobusos de Montcada i Reixac fins a La Sagrera-Meridiana, de 6.00 a 22.00 o hauran d’anar a peu fins a l’estació Montcada i Reixac-Manresa per enllaçar amb les línies R4, R12 i R7.

El tall més prolongat, però, tindrà lloc entre dilluns 19 de setembre i el 2 de desembre, entre El Clot i Sant Andreu Comtal. Els trens iniciaran i acabaran el recorregut a Sant Andreu Comtal, on es podrà fer transbord a la Línia 1 del metro. Entre les estacions de Granollers-Centre i Sagrera-Meridiana també hi haurà un servei especial d’autobusos en funció de la franja horària, la destinació i de si és feiner o festiu. El servei de tren a l’aeroport tindrà origen o destinació a Barcelona-Estació de França

Durant els propers mesos els horaris de les tres línies patiran diversos canvis.

Foto: Tren de la línia R1 arribant a l’estació de Blanes (Aj. Blanes)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit