Free Porn
xbporn

Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Condemnat a 22 mesos de presó el sacerdot que va abusar sexualment de tres nenes a la parròquia d’Alella

Els Escolapis de Catalunya demanen perdó pels suposats abusos sexuals de sacerdots de l'ordre, com és el cas d'Alella


L’Audiència de Barcelona ha condemnat a 22 mesos de presó el sacerdot que va abusar sexualment de tres nenes a la parròquia d’Alella. Segons pública El Periódico, el 2016 aquest sacerdot va ser denunciat per un seguit d’abusos que s’haurien produït entre el 2008 i el 2010. El 2023, el sacerdot va ser condemnat per un jutjat de Mataró a una multa econòmica. Les víctimes, però, van recórrer i l’Audiència de Barcelona ara ha interposat la pena de 22 mesos de presó.

Aquest cas s’engloba en un seguit de suposats abusos sexuals a alumnes de sacerdots de l’ordre dels Escolapis de Catalunya. De fet, els Escolapis han demanat perdó per aquests suposats abusos sexuals. “Els abusos havien d’haver-se tallat des del primer moment”, ha reconegut a ‘El Periódico’ i TV3 el provincial de l’ordre a Catalunya, Jordi Vilà. Segons el treball d’aquests mitjans, hi hauria nou sacerdots implicats i una quinzena de víctimes.

Vilà ha admès que no van “estar a l’altura” i ha afegit que, tenint en compte que la seva vocació és cuidar els nens, això “no s’ha fet correctament” per part d’algunes persones. Els Escolapis fan una crida ara als exalumnes que tinguin informació sobre els suposats abusos que es posin en contacte amb la institució.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit