Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Comencen les obres del nou equipament esportiu de la Fundació Johan Cruyff a Lloret


Les obres del nou espai esportiu de la Fundació Johan Cruyff a Lloret de Mar ja són en marxa. El nou equipament comptarà amb un camp de futbol de gespa artificial, un camp de criquet i una zona amb elements de work out. Tot plegat, estarà ubicat a l’Avinguda de Vidreres, al costat de l’escola Pere Torrent.

L’equipament es construirà amb objectius que van més enllà de la practica esportiva, ja que la intenció principal és afavorir la inclusió social d’infants i joves de la vila. Així ho recull el conveni signat per l’Ajuntament de Lloret i la Fundació Cruyff. La regidora d’Esports, Anna Garcia-Castany, es mostra molt satisfeta amb el futur equipament i assenyala que donarà servei a persones molt diverses.

“El camp de futbol serà d’unes dimensions aproximades a les d’un camp de futbol sala, també hi haurà un camp de criquet i una zona de work out. Serà un espai diferent i per a diversos usuaris, estem molt contents perquè donarà servei a molts esports” (Anna Garcia-Castany, regidora d’Esports)”

Acte de la signatura del conveni, mesos enrere (Ajuntament de Lloret)

El projecte inclou un seguit d’accions. D’una banda, hi haurà la formació d’un grup de joves de Lloret, que seran els encarregats de dinamitzar l’equipament. I d’altra banda, s’organitzarà un campionat anual de futbol pels nens i nenes de la vila. Tot i això, serà un espai obert a tothom. En concret, la zona de criquet ha estat pensada pels practicants de la comunitat hindú, que és molt nombrosa a Lloret de Mar.

La previsió és que el nou espai esportiu estigui enllestit a principis de l’estiu. Les obres van a càrrec de la Fundació Johan Cruyff, amb un import de més de 300.000 euros.

Moisès García
Periodista de Ràdio Marina

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit