Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Comencen les obres de reparació del pont de la carretera de Blanes a Palafolls


Els treballs de conservació i millora del pont de la Gi-682, la carretera que uneix Blanes i Palafolls, han començat aquest dilluns. La intervenció, que s’allargarà un mes, consisteix en la substitucio de les actuals tanques del costat del pont aigües amunt del riu Tordera per unes de noves. Després de Nadal, els treballs continuaran amb les reparacions previstes sota el pont, que no afectaran el trànsit rodat.

La carretera de Blanes a Palafolls va ser l’única via que es va poder utilitzar durant gairebé un any per circular entre els dos municipis arran del temporal Gloria, que va afectar el de la via del tren i el de l’antiga carretera de Malgrat de Mar, uns metres més avall. L’altra alternativa era pujar fins a la carretera N-II fins a Tordera.

Mentre durin les obres, està previst que en determinats moments hi hagi circulació alternativa amb senyalització per garantir el pas. D’altra banda, coincidint amb les hores punta, es permetrà la circulació en doble sentit. Està previst que en algunes fases de l’obra es talli un carril i s’ofereixi pas alternatiu.

Entre les actuacions previstes, hi ha la millora dels sistemes de contenció actualment instal·lats, i es posaran nous sistemes de contenció. Es farà el sorrejat, repicat i reparació de formigó. També es preveu determinar les causes de l’oxidació de les armadures de la biga per poder-la reparar.

Foto: Aj. Blanes

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit