Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Comencen les obres de millora a la carretera entre Lloret i Tossa

Per les obres hi haurà afectacions de la circulació amb talls d'entre 5 i 10 minuts, segons assenyala Territori


El Departament de Territori ha començat les obres de manteniment i reparació de la carretera GI-682 en el tram entre Lloret de Mar i Tossa de Mar. Aquestes obres s’inclouen dins del contracte del departament d’Execució d’operacions de conservació de ferms per al manteniment de la xarxa de carreteres de la Generalitat de Catalunya a la demarcació de Girona.

Les obres van començar la setmana passada. Consistiran en la reparació de les zones en què el ferm està malmès dins de la travessera de Lloret. A més, segons Territori, també es retirarà i es reposarà una nova capa de mescla bituminosa en calent en aquest tram entre les dues poblacions de la Selva Marítima. Finalment, es reposarà la senyalització horitzontal dels trams de via afectats.

La circulació de trànsit quedarà afectada per talls intermitents del carril en què es facin les reparacions. Des de Territori, però, apunten que hi haurà una afecció mínima amb talls de 5 a 10 minuts. Els talls de circulació es faran entre les 8 del matí i les 7 de la tarda. Aquestes obres està previst que durin 8 setmanes, tenint en compte que s’aturaran per Setmana Santa. Així, Territori preveu que estiguin acabades abans del 26 d’abril.

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit