Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Comença la tercera fase de la remodelació de la Sala Mozart de Calella

El projecte busca millorar la representativitat de l'espai i del vestíbul i, també, l’acústica de la sala per dotar-la de més expressivitat


L’Ajuntament de Calella ha començat la tercera fase de les obres de remodelació de la Sala Mozart. Aquesta fase està prevista que duri 3 mesos segons ha explicat el consistori. Amb les obres es farà una substitució i millora dels revestiments perquè compleixin la normativa d’incendis i donin una imatge molt més actualitzada i integrada. Aquestes obres tenen un pressupost d’adjudicació de 124.165,89 euros.

El projecte de remodelació de la Sala Mozart se centra en la dotació a l’equipament de nous revestiments que permetin millorar la representativitat de l’espai i del vestíbul. Així mateix, també milloraran la seva acústica amb la flexibilitat necessària per poder modular-ho segons les necessitats de l’espectacle. Així, des de l’Ajuntament de Calella esperen que el projecte dot de més expressivitat la sala integrant la configuració òptima del model acústic amb el disseny global de l’interior del teatre.

Josep Lluís Vidal
Director de Ràdio Marina i marina360.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit