Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Cinc municipis i entitats de la Selva participaran a les II Jornades Territorials de les Pràctiques Artístiques

Seran CAOS_Land Art, d'Osor; el Teatre Municipal de Lloret de Mar; l'ajuntament, Centre Cívic l'Escola Municipal d'arts plàstiques de Vidreres; l'Ajuntament de Tossa de Mar, amb la Diputació de Girona, i Excèntrica Aula Taller d'Art de Sant Hilari Sacalm


Cinc municipis i entitats artístiques de la comarca de la Selva participaran en les II Jornades Territorials de les Pràctiques Artístiques. Seran CAOS_Land Art, d’Osor; el Teatre Municipal de Lloret de Mar; l’ajuntament, el Centre Cívic i l’Escola Municipal d’arts plàstiques de Vidreres; l’Ajuntament de Tossa de Mar, amb la Diputació de Girona, i Excèntrica Aula Taller d’Art de Sant Hilari Sacalm.

Les II Jornades Territorials de les Pràctiques Artístiques Contemporànies de les Comarques Gironines s’organitzen en el marc del Dia Internacional de l’Art. Enguany, se celebraran del 12 al 14 d’abril.

El Dia Internacional de l’Art

L’efemèride del Dia Internacional de l’Art commemora el naixement de l’artista renaixentista Leonardo da Vinci. Va ser el 15 d’abril de 1452. L’any 2011, la UNESCO va declarar aquesta data com a Dia Internacional de l’Art. L’objectiu és acostar les diferents formes d’expressió artística a la ciutadania.

Des de fa dotze anys, una cinquantena d’entitats vinculades a l’art de la província de Girona celebren l’efemèride en aquestes dates de l’any amb una extensa agenda d’activitats per tot el territori. Ara bé, per segon any, la celebració del Dia Internacional de l’Art es desdobla en dos esdeveniments. D’una banda, hi haurà els actes repartits pel territori. Per l’altra, se celebrarà la segona edició de les Jornades Territorials de les Pràctiques Artístiques.

II Jornades Territorials de les Pràctiques Artístiques

Les jornades s’adrecen a la comunitat artística, als equips gestors (públics i privats) i, també, a aquelles persones que tinguin interès en l’àmbit temàtic de cada edició. L’objectiu és veure i compartir projectes, eines i processos que permetin donar suport a la creació i aprofundir en temes específics rellevants en la gestió d’equipaments públics i privats vinculats amb les arts visuals. A més, també es vol teixir aliances entre els agents de la província o amb aquelles persones que estan vinculades a projectes similars.

Enguany, les jornades s’enfoquen a la salut i el benestar.

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit