Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Cinc denúncies per punxades en l’àmbit de l’oci nocturn a Lloret de Mar


Els Mossos d’Esquadra han rebut en els últims dies cinc denúncies per fets relacionats amb punxades en l’àmbit de l’oci nocturn a Lloret de Mar. La primera va ser el 10 de juliol i la darrera d’aquest passat cap de setmana. Tot i això, de moment cap d’elles es pot relacionar amb una posterior agressió o abús sexual, segons ha explicat a Catalunya Ràdio la portaveu dels Mossos, Montserrat Escudé.

La policia catalana ha obert investigacions per esclarir els fets i per conèixer si s’ha injectat alguna substància a les víctimes i quina. Escudé ha insistit en la importància d’anar al metge ràpidament si es percep la punxada ja que amb el pas de les hores es poden perdre proves.

En tots els casos, les víctimes són joves d’entre 20 i 25 anys que haurien patit les punxades mentre estaven en discoteques de la població. A les noies que van denunciar immediatament els hi van poder extreure sang i mostres per enviar a analitzar. Fins al moment, però, no s’ha detectat que els hi injectessin cap substància o droga a l’organisme. Les punxades tampoc estan relacionades amb agressions o abusos sexuals posteriors.

La portaveu ha recomanat que si una persona es troba en aquesta situació el primer que faci sigui anar a un centre sanitari i, posteriorment, presentar la denúncia si així ho decideix. Ha detallat també que des dels Mossos ja s’havia contactat amb la policia francesa quan van aparèixer els primers casos en el país veí per tal de comportar informacions al respecte.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit