test

Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

CCOO reclama a la direcció de Bershka Logística, a Palafolls, que atengui les reivindicacions de la plantilla

Asseguren que si l'empresa no "rectifica", es farà una nova concentració a Barcelona el 15 de juny


El sindicat de Comissions Obreres (CCOO) i el Comitè d’Empresa de Bershka Logística, ubicat a Palafolls, han reclamat a la direcció de la companyia que atengui les reivindicacions de la plantilla. Així, esperen poder desencallar la situació actual i tancar un acord de pacte d’empresa.

Al maig, més d’un centenar de treballadores i treballadors del centre logístic maresmenc van fer una protesta a Barcelona per reclamar una millora de sous. A finals del maig, però, van anunciar que farien més mobilitzacions.

La plantilla rebutja un variable regulat per objectius marcats per l’empresa i sense garanties de cobrament, segons apunta en un comunicat CCOO. A més, les treballadores tampoc volen renunciar a les 16 hores de reducció de jornada anual que es van aprovar abans de la vaga. També apunten que veuen excessiu que amb dues impuntualitats es perdi el plus d’assistència, ja que es comptabilitzen també les impuntualitats en els descansos.

En la reunió prevista dilluns 10 de juny el comitè assenyala que tornarà a traslladar a la direcció de Bershka Logística el malestar de la plantilla. A més de posar sobre la taula les qüestions que les treballadores i treballadors han exposat en les assemblees celebrades recentment. D’altra banda, assenyalen que el calendari de les mobilitzacions es manté. Així, asseguren que si l’empresa no “rectifica”, es farà una nova concentració a Barcelona el 15 de juny.

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit