Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

CCOO i els representants sindicals de CIN Soritec d’Hostalric convoquen una concentració per demanar l’actualització salarial

L'actualització implica un increment de les taules d'un 10,3 %


El sindicat de Comissions Obreres (CCOO) i la representació sindical de la plantilla de l’empresa d’Hostalric CIN Soritec han convocat una concentració per demanar l’aplicació de la clàusula d’actualització salarial del Conveni general de la indústria química. La mobilització es farà aquest dimarts 12 de març a la tarda a les portes de l’empresa.

Segons assenyala la plantilla en un comunicat emès aquest dilluns, direcció de l’empresa d’Hostalric ha presentat una proposta de desvinculació salarial del Conveni general de la indústria química per no aplicar la clàusula d’actualització salarial prevista. Aquesta actualització implica un increment de les taules d’un 10,3 %.

En el text, els representants sindicals de la plantilla exposen que després de tres reunions amb la direcció de l’empresa, aquesta continua exigint la inaplicació de la clàusula de revisió salarial. Això, coma apunten “suposa una pèrdua econòmica per a les persones que treballen a CIN Soritec”.

La mobilització d’aquest dimarts és en contra la decisió de la companyia de no aplicar l’actualització salarial. Com expliquen en el comunicat, la concentració es farà just abans de la següent, i última reunió del període de consultes.

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit