Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Carles Porta: “Vam buscar la manera perquè el procés de recollida dels infants a l’escola fos efectiu, fàcil i segur”


A l’entrevista del primer Matí360 de la temporada hem parlat amb Carles Porta, cofundador de Qualla Kids, una aplicació que permet fer “el procés de recollida dels infants a l’escola fos efectiu, fàcil i segur.”

La idea va sortir el 2017 arran de la “certa inquietud per qui recull als menors” a la sortida de l’escola. Porta explica que els horaris laborals dels pares sovint no coincideixen amb la sortida dels infants de l’escola. Per això, les famílies sovint requereixen terceres persones. Tal com afirma Porta, aquestes terceres persones “són una mitjana de 7 recollidors diferents per cada menor al llarg del curs escolar”. Això pot ser un problema per mestres i docents que han de recordar tots aquests canvis. Amb Qualla Kids, els centres tenen a l’abast un registre dels recollidors dels infants que els pares i mares poden actualitzar amb un sol clic.

Qualla Kids ja té més de 8.000 usuaris i té presència a tres comunitats autònomes. Al nostre territori, i amb l’inici de curs, l’Escola Pia de Calella començarà a utilitzar l’aplicació de Qualla Kids que s’ha començat a comercialitzar fa poc més d’un any.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit