Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Canvis de circulació per obres al centre de Blanes


La Policia Local de Blanes ha alertat sobre uns canvis de circulació al centre de Blanes. Des d’aquest dimarts 11 de juliol fins al dijous 13 del mateix mes, es faran obres per per arranjar i canviar la reixa d’aigües pluvials situada al principi del Carrer Jaume I, a tocar amb l’Avinguda Joan Carles I, el Carrer Riera Alta i la Plaça de l’Escorxador. Això, afectarà la circulació d’aquestes vies.

Els principals canvis de circulació per les obres al centre de Blanes, a banda del tall d’accés al Carrer Jaume I, serà la desviació del transport públic que passa per aquest carrer, que haurà de seguir un recorregut alternatiu. D’altra banda, mentre durin els treballs, es canviarà el sentit de circulació del Carrer Pep Ventura perquè els veïns que tinguin gual puguin entrar i sortir dels respectius garatges. Per això, durant els dies de les obres, aquest tram del Carrer Jaume I serà de doble sentit circulatori, però restringit només perquè hi accedeixin els veïns amb pàrquings.

A més, i també dins dels canvis en la circulació, pel que fa als vehicles que circulin per l’Avinguda Joan Carles I en direcció al centre, hauran de desviar-se pel Carrer Salut per arribar a través d’aquest vial a la Plaça Solidaritat.

L’empresa Aigües de Blanes ha de realitzar aquestes obre per arranjar i canviar la reixa d’aigües pluvials per solucionar l’actual situació de la reixa. Aquesta reixa està enfonsada i provoca un soroll continuat quan els vehicles hi passen pel damunt, amb la conseqüent molèstia pels veïns.

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit