Free Porn
xbporn

Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Canet celebra la Festa Major de Sant Pere i Sant Pau

Ha començat aquest cap de setmana i la celebració s'allargarà fins al 20 de juliol


Canet de Mar ha arrencat aquest cap de setmana la Festa Major de Sant Pere i Sant Pau. La celebració s’allargarà, amb activitats i actes per a tots els públics, fins al 20 de juliol.

Per aquest pròxim cap de setmana, hi haurà la inauguració de l’exposició Mar d’ahir mar d’avui a la Sala Cultural Ramon de Capmany. També aquest divendres es farà el pregó de Festa Major, que enguany anirà a càrrec de la Colla de Diables de Canet, en motiu del seu 40è aniversari. El divendres també es farà la revetlla de la Festa Major amb La Reina del Pop, un grup tribut a La Oreja de Van Gogh. Ara bé, s’han programat activitats durant tota la setmana com la VIII Milla Urbana, la Ballada de Sardanes de Festa Major, Bingo Musical o Barraques, entre altres com jocs gegants, karaoke o la revetlla de Sant Joan.

Pel dissabte 29 de juny, se celebrarà la Diada de Sant Pere i Sant Pau amb actes com l’ofici de Sant Pere amb l’Orfeó Misericòrdia, el Ball de Festa Major o el tradicional Castell de Focs. També hi haurà barraques amb els grups Coco, Flashy Ice Cream i DJ Trapella.

La celebració de la Festa Major de Sant Pere i Sant Pau continuarà fins al 20 de juliol amb més actes com la XXXVII Trobada de Gegants. També hi haurà la XXIV Cantada d’Havaneres, la XXVII Musclada Popular o el 12è Festival K80NET.

Es pot consultar tota la programació en aquest enllaç.

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit