Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Calella vol revitalitzar el Parc Dalmau amb un bar al costat del pavelló

L'alcalde Buch vol "tornar a donar vida al Parc amb mesures que acostin la ciutadania a aquest indret"


L’Ajuntament de Calella ha obert una concessió de serveis per l’explotació d’un bar al Parc Dalmau, al costat del Pavelló Municipal. Així, el govern vol resoldre la necessitat de dotar d’una zona de restauració aquest espai i, així, potenciar-lo. Aquesta concessió de serveis inclou la gestió del bar i totes les prestacions relacionades amb aquest i té una durada màxima de 4 anys. El termini per presentar-se al concurs públic estarà obert fins al 13 de febrer.

L’alcalde del municipi, Marc Buch, ja va explicar en el ple d’investidura que un dels objectius del seu mandat és “tornar a donar vida al Parc amb mesures que acostin la ciutadania a aquest indret”. Així també va plantejar desenvolupar el Pla Director del Parc Dalmau. A més, l’Ajuntament de Calella també apunta que calen mesures per fer la visita o l’experiència al parc “més còmoda”.

La concessió pel bar al Parc Dalmau, arriba després que l’espai acollís la proposta del Campament Reial, que va aplegar a 9.000 persones. Damunt de la taula, segons el consistori, també hi ha el futur projecte de jocs infantils que es va aprovar amb els pressupostos d’aquest any. A més, el Parc també ha acollit esdeveniments com el Campionat d’Espanya d’Handbol, l’Aplec Pairal de Catalunya o els festivals Sing for Gold o el Festival Coral Internacional Canta al mar.

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit