test

Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Calella recupera el concurs de pintura ràpida per la Festa Major de Sant Quirze i Santa Julita

El concurs es rebatejarà amb el nom del pintor calellenc Francesc Oliver i, enguany, la temàtica serà Calella


L’Ajuntament de Calella recuperarà el concurs de pintura ràpida per la Festa Major de Sant Quirze i Santa Julita, que se celebrarà del 14 al 17 de juny. El certamen es batejarà amb el nom de Francesc Oliver, amb motiu del centenari del pintor calellenc. El tema central serà Calella i les inscripcions estaran obertes fins al 13 de juny.

Aquest concurs té com a objectiu la promoció de la pintura com a manifestació artística cultural d’interès genera. A més de la difusió de l’obra d’artistes veterans i novells i de la projecció del municipi i la seva gent mitjançant l’art. L’alcalde de Calella, Marc Buch, va explicar a l’acte de presentació de l’Any Oliver que es recuperava aquest concurs en honor al pintor calellenc postimpressionista.

El tema del concurs d’enguany és la ciutat de Calella, amb diverses subtemàtiques per a la categoria d’adults com són ‘Calella urbana’ i ‘Paisatge de Calella’.

Pel que fa als premis, els primers premis de les subcategories adultes estaran dotats amb 650 euros, cadascun. Els segons premis, amb 450 euros i, els tercers, amb 300 €. Pel que fa a la categoria infantil (de 6 a 11 anys), els tres premis que s’atorgaran seran material de pintura. A la categoria juvenil (de 12 a 17 anys) els tres premis seran llibres.

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit