Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Calella organitza un concurs per reinterpretar la llegenda de Sant Jordi

Hi haurà dues categories: escriptura i il·lustració


El municipi de Calella ha posat en marxa un concurs per reinterpretar la llegenda de Sant Jordi. Fins al 31 de març, els infants i joves que visquin al municipi poden participar en aquest concurs d’il·lustració i escriptura. L’objectiu d’aquest certamen, com assenyalen des de l’Ajuntament de Calella, és redescobrir la tradicional llegenda i reinterpretar-la als nous temps.

Pel que fa al concurs d’escriptura, hi haurà quatre grups segons l’edat. El consistori assenyala que la història es pot reinventar lliurement i “hi tenen cabuda totes les diversitats”. A més, hi ha dues modalitats de narració, així, la llegenda es podrà tant en prosa com en poesia. El premis d’aquesta categoria seran un val de 20 € en llibres i un de 15 € per a un lot de material pel primer premi. Pel segon premi serà un val de 10 € per un lot de material per cada grup d’edat.

D’altra banda, pel que fa al concurs d’il·lustració hi haurà cinc grups, també segons l’edat. El dibuix, segons apunta el consistori, “és lliure” i que reflecteixi totes les diversitats possibles. En aquest cas, el premis d’aquesta categoria seran un val de 20 € en llibres i un de 15 € per a un lot de material pel primer premi. Pel segon premi serà un val de 15 € en llibres i un val de 10 € en un lot de material de papereria per cada grup d’edat. A més, els dibuixos guanyadors seran exposats a la Biblioteca durant tota la setmana de Sant Jordi.

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit