Free Porn
xbporn

Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Calella, Malgrat, Pineda i Santa Susanna, localitzacions de la sèrie ‘Al mar’ de SX3

El primer episodi que s'ha emès visita Malgrat de Mar i la colla dels Folloneros


Els municipis de Calella, Malgrat de Mar, Pineda de Mar i Santa Susanna són algunes de les localitzacions de la segona temporada de la sèrie Al mar de SX3, el canal infantil de 3Cat.

El primer dels episodis amb un enclavament al Maresme ja s’ha emès. L’activista i conductora del programa Carlota Bruna visita Malgrat per conèixer la colla dels Folloneros. Són un grup de nens i nenes apassionats per l’escalada i el mar. A l’episodi es veu com practiquen escalada a les instal·lacions del Grup Excursionista malgratenc i, també, com fan bodyboard, una activitat esportiva molt semblant al surf, a la platja de la Conca. A l’episodi també hi apareixen les platges de l’Astillero i de la Punta. A més, també es parla de fauna del territori: la tortuga babaua i el corriol menut.

Ara bé, aquest no serà l’únic episodi on hi apareixerà la comarca del Maresme. Al llarg de l’estiu, s’aniran emetent més capítols dedicats a altres municipis com Calella, Santa Susanna i Pineda de Mar.

Al mar és un projecte que vol descobrir la costa catalana fent activitats nàutiques, i alhora, promou maneres de preservar l’entorn natural. És una iniciativa promoguda per l’Agència Catalana de Turisme que a la demarcació de Barcelona coordina amb la Diputació de Barcelona. Els diferents capítols enregistrats a la comarca han tingut el suport de la Maresme Film Comission en les filmacions, l’oficina de rodatges creada pel Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme.

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit