Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Calella instal·larà 21 càmeres de vigilància per “reforçar la sensació de seguretat”


L’Ajuntament de Calella ha anunciat que s’instal·laran 21 càmeres de vigilància a la ciutat. L’objectiu d’aquesta instal·lació, que serà efectiva en sis mesos, és prevenir possibles actes delictius per l’efecte dissuasori i, a més, disposar de més eines per poder resoldre els que es produeixin.

La notícia la va anunciar l’alcalde, Marc Buch, aquest passat dimarts a una entrevista a Ràdio Calella Televisió. Segons el batlle, la mesura s’ha pres amb la finalitat d’evitar qualsevol mena de delicte i “reforçar la sensació de seguretat”.

Vuit d’aquestes càmeres faran de substitut de les primeres càmeres de control de trànsit que es van instal·lar a Calella, però que avui cal canviar per dispositius nous. Les tretze restants seran càmeres completament noves.

Així doncs, segons informa l’ajuntament, la instal·lació inclou la substitució d’aquestes vuit càmeres de control de trànsit, el reforç de dos punts de control de matrícules amb càmeres ambient, la instal·lació de vuit nous punts de videovigilància amb lector de matrícules i càmeres ambient segons la seva ubicació. A més del centre de control d’aquest sistema de videovigilància que anirà ubicat a la Comissaria de la Policia Local.

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit