Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Calella engega el projecte del nou Centre Cívic del Mercat


L’Ajuntament de Calella ha iniciat el projecte del Pla Funcional per rehabilitar el Mercat Municipal i ubicar-hi un Centre Cívic. Aquest projecte compta amb 150.000 euros pressupostats als comptes municipals d’aquest 2024.

Ara s’ha licitat el contracte que ha de permetre la redacció del Pla Funcional. Amb aquest contracte, d’una durada de 4 mesos, s’identificaran les necessitats del servei i els seus usuaris i elaborar un programa d’usos amb superfícies. Paral·lelament, segons l’Ajuntament de Calella, també es treballarà en el coneixement de la realitat espacial i funcional de l’edifici. Amb tot, s’elaboraran diverses alternatives possibles de reorganització dels espais i un estudi de la possible execució de les obres per fases.

L’Ajuntament de Calella apunta que un cop aprovat el Pla Funcional es licitarà la redacció del projecte. Llavors, un cop aprovat el projecte, es licitaran les obres.

L’edifici del Mercat Municipal de Calella és un edifici noucentista projectat per Jeroni Martorell i edificat el 1927. Està catalogat com a Bé Cultural d’Interès Local.

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit