test

Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Calella celebra la 10a edició del Festival Canta al Mar


Calella celebrarà la 10a edició del Festival Canta al Mar aquest cap de setmana. L’esdeveniment, que arrencarà aquest dijous 19 d’octubre, acollirà un total de 29 cors de 16 països, com Mèxic, Estats Units, Puerto Rico, Grècia o Indonèsia. Els diferents cors interpretaran un repertori variat de gèneres musicals; des de jazz fins a música coral popular.

La 10a edició del Festival Canta al Mar començarà aquest dijous a la tarda a la Riera Capaspre amb una cercavila que arribarà fins al Parc Dalmau. Allà, es farà l’acte d’inauguració de l’edició. Serà divendres al matí quan començaran les competicions de les corals de les categories infantils i juvenils, que es faran a la Sala Mozart. A la nit, aquesta mateixa sala s’omplirà de pop i jazz amb Concert de l’Amistat.

Dissabte continuaran les competicions a l’església de Santa Maria i Sant Nicolau amb els cors masculins i femenins. Al migdia, a la plaça de l’Església hi haurà un concert del grup coral Quòdlibet. A la tarda, la Sala Mozart acollirà la competició de corals de la categoria pop. A la plaça de l’Ajuntament seguiran els concerts. La jornada clourà amb el concert Midnight Sounds a l’Església.

Pel que fa diumenge, es farà la competició de corals de la categoria de cors mixtes. La fi de la 10a edició del Festival Canta al Mar serà una cercavila dels grups corals a la plaça de l’Ajuntament.

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit