Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Calella celebra el ‘Concertàs de Nadal’ aquest diumenge

Les dues cobles que tocaran seran La Principal del Llobregat i els Montgrins


L’Agrupació Sardanista de Calella ha programat la 53a edició del Tradicional Concert de Nadal. Enguany, l’esdeveniment portarà el nom Concertàs de Nadal. Les dues cobles que tocaran seran La Principal del Llobregat i els Montgrins. A totes dues les acompanyarà la percussió de Jaume Yelo.

A banda de les sardanes, el Concertàs de Nadal de Calella també ha programat altres propostes. D’una banda, s’hi ha programat Joan Albert Amargós que interpretarà la peça de swing Variants de Color que, a més, serà ballada per professors de SwingMaresme Escola de Ball. També s’ha programat havanera catalana i chanson francesa que seran cantades per les cantants calellenques Clara i Judit Grau.

Queralt Pedemonte és la presidenta de l’Agrupació Sardanista de Calella:

“Millorar el marc en el qual s’emmarca la cobla i la sardana. En un concert en el que el leivmotiv és que la cobla no és un gènere musical i, per tant, no està encotillada i pot tocar de tot. Prova d’això és el repertori que l’Agrupació Sardanista de Calella hem dissenyat, una producció pròpia i única que només es podrà veure a Calella. Un repertori on hi haurà chanson francesa, havanera catalana, swing, sardana, obra per a cobla…a més a més combinant grans compositors actuals i clàssics”.

El Concertàs de Nadal de Calella tindrà lloc aquest diumenge 17 de desembre a la Sala Mozart de Calella a les 18 h de la tarda.

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit