Free Porn
xbporn

Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Calella incrementa les tarifes d’estacionament a les zones blava i verda per a no residents

Els abonaments per a residents a Calella no experimentaran cap increment de preu


L’Ajuntament de Calella preveu un increment de les tarifes per aparcar en zona blava i zona verda per a les persones no residents a partir de l’any vinent. La proposta preveu que una hora d’estacionament costi 1 euro i es mantenen els 20 cèntims per als 30 minuts, que és el mínim. Ara bé, els abonaments per a residents a Calella no experimentaran cap increment de preu. Des de l’Ajuntament justifiquen la pujada per compensar l’increment de costos de gestió de GESTVIA, l’empresa que gestiona la mobilitat al municipi, i per encarar nous projectes, com l’aparcament de Can Saleta.

D’altra banda, com a novetat, els usuaris residents ja no hauran de dur cap distintiu al vehicle perquè, a partir del 2024, les matrícules seran reconegudes pel sistema de gestió de la Zona Blava en parquímetres, aplicació mòbil i sistema de control del servei d’estacionaments regulats.

A més, també s’incrementaran les tarifes del carrilet per poder cobrir la totalitat de les despeses del servei i millorar la seva viabilitat econòmica. El bitllet d’adult tindrà un cost de 4 euros i els menors de 3 a 10 anys i els majors de 65 anys pagaran 2 euros. Els menors de 2 anys tenen accés gratuït.

Ampliació de la zona blava

Des de l’Ajuntament de Calella també informa que s’ampliarà la zona blava de llarga estada a la zona de la Muntanyeta. Així, es passarà de les 144 places d’estacionament actuals a 203.

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit