Free Porn
xbporn

Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Caldes de Malavella vol ser Ciutat Gegantera de Catalunya

En cas de ser escollida Ciutat Gegantera, Caldes acolliria els Gegants de l’Agrupació, en Treball i na Cultura, fins a la celebració de la següent edició de l’esdeveniment.


Caldes de Malavella ha presentat la seva candidatura per ser Ciutat Gegantera de Catalunya 2025. Així es va provar per unanimitat a la sessió del ple municipal.

Aquest esdeveniment l’impulsa l’Agrupació de Colles Geganteres de Catalunya, se celebra des de 1985. Ser Ciutat Gegantera implica la realització de nombroses activitats de l’àmbit de la cultura tradicional, entre elles una multitudinària trobada de colles. A més, en cas de ser escollida Ciutat Gegantera, Caldes acolliria els Gegants de l’Agrupació, en Treball i na Cultura, representatius de Catalunya, fins a la celebració de la següent edició de l’esdeveniment.

Des de l’Ajuntament de Caldes assenyalen que el suport a aquesta candidatura és una mostra de la voluntat del foment de la cultura popular i tradicional a la vila de Caldes. A més d’un reconeixement a la feina feta des de la Colla Gegantera, que compta amb 35 anys de trajectòria.

La candidatura culminarà amb l’aprovació a l’Assemblea general de l’Agrupació de Colles Geganteres de Catalunya. Aquesta assemblea se celebrarà aquest febrer a Santa Coloma de Gramenet, actual Ciutat Gegantera de Catalunya.

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit