Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Caldes recupera la Festa de la Malavella després de la pandèmia


Després de dos anys en pandèmia, Caldes de Malavella recupera en la seva totalitat la Festa de la Malavella. Aquesta festivitat, que enguany es celebrarà entre el 29 d’abril i l’1 de maig, es remunta a la llegenda feudal de La Malavella.

La festa arrencarà amb el pregó a càrrec de la Malavella d’honor de l’edició d’enguany: Mari Pau Huguet. Empar Moliner, Núria Feliu, Pilarin Bayés o Pilar Rahola també han sigut Malavelles d’honor. Des del 2013, aquest títol honorífic s’atorga a una dona catalana que ha tingut un paper important en la difusió de la cultura i les lletres. També s’entregaràn els guardons de les Malavelles Caldenques d’honor. Un guardó que homenatjerà a tres dones de Caldes que compleixin 65 anys i hagin fet una tasca rellevant en el teixit social i associatiu del poble.

Caldes unirà esoterisme i misteri l’últim cap de setmana d’abril d’aquest any amb un seguit d’activitats, representacions i tallers. La Dansa de la Malavella, la Nit de bruixes, la Rua de la Malavella i en Suc de Bruc són algunes de les activitats previstes durant tot el cap de setmana fins arribar al diumenge a la tarda, quan es farà fora a La Malavella.

Foto: Aj. Caldes de Malavella

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit