test

Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

CAAD Maresme engega una campanya per trobar cases d’acollida durant l’hivern

La campanya 'Amb tu no tinc fred' fa una crida a trobar una llar temporal per acollir aquests gossos i gats fins a la primavera. A més, durant aquest temps, el CAAD es faria càrrec de la manutenció dels animals


El Centre d’Atenció Animals de Companyia (CAAD) del Maresme ha engegat la campanya ‘Amb tu no tinc fred’. L’objectiu d’aquesta iniciativa és que, amb l’arribada de les baixes temperatures, els gats i gossos puguin trobar una llar on passar l’hivern.

En aquest moment, el CAAD Maresme necessita acollida per a 14 gossos i 4 gats, segons el Consell Comarcal del Maresme. Aquests animals, que en general són d’edat avançada, suporten malament les baixes temperatures. De fet, des de l’ens comarcal subratllen que al CAAD, ubicat a Can Carmany, en un espai envoltat de natura, les nits i matinades són “especialment difícils”. És per això que la campanya ‘Amb tu no tinc fred’ fa una crida a trobar una llar temporal per acollir aquests gossos i gats fins a la primavera.

Des del Consell Comarcal expliquen que el CAAD es farà càrrec de la manutenció dels animals i, també, dels controls veterinaris si correspon.

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit