Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Breda es prepara per celebrar el Nadal amb activitats per a tots els públics

El Pessebre Vivent de Breda, que enguany arriba a la 12a edició, es farà el diumenge 17 de desembre


Breda celebrarà el Nadal amb un seguit d’activitats per a tots els públics. Des d’aquest dimecres 13 de desembre i fins al 14 de gener, el municipi ha programat prop d’una vintena d’actes nadalencs.

El tret de sortida de la celebració de Nadal a Breda el donarà la interpretació de les obres Sopar a Can Manel Sopar a Ca la Tresa dels alumnes de 6è de primària. Totes dues obres es podran veure al Cercle Bredenc aquest dimecres i dijous. L’entrada tindrà un preu de 5 €, uns diners que serviran per finançar les colònies de final de curs.

L’acte més destacat de la programació de Nadal, segons assenyala l’Ajuntament de Breda, és el Pessebre Vivent que enguany arriba a la 12a edició. Es farà el diumenge 17 de desembre de 18 h a 21 h al nucli històric de Breda i hi participaran a més de 200 figurants. A més, l’organització del Pessebre Vivent de Breda donarà 0,50 € a La Marató per cada entrada venuda.

Altres activitats organitzades per celebrar el Nadal a Breda són la Cantada de Nadales dels alumnes de l’Institut-Escola Montseny, el Concert de Nadal, el Tió de Nadal popular, la visita dels Patges Reials o la cursa Crematorrons, entre d’altres. Enguany també hi haurà un Parc Infantil de Nadal o la Quina ‘Stick’. A més, durant aquests dies, diversos restaurants del municipi elaboraran els ‘Menús de Nadal’. Podeu consultar tota la programació en aquest enllaç.

Activitats per La Marató

Els actes de celebració de Nadal a Breda coincideixen amb la celebració de La Marató de 3Cat. En aquest marc, el diumenge 17 de desembre Pàdel Breda ha organitzat unes americanes solidàries. En aquesta línia, el divendres 22 hi haurà una tarda de futbol femení amb diferents equips de la UE Breda. L’endemà, hi haurà un matinal de futbol masculí amb el ‘Derbi de Penyes’ entre la Penya Blanc-Blava de Breda i la Penya Barcelonista de Breda.

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit