Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Blanes ultima els preparatius per una nova edició de la Fira de Sant Tomàs


Els carrers del centre de Blanes tornen a acollir aquest dimecres la tradicional Fira de Sant Tomàs, un esdeveniment plenament nadalenc amb més de 500 anys d’història. La Fira de Sant Tomàs se celebrarà durant tot el dia, des de les 9 del matí fins les 9 del vespre amb una setantena de parades. Enguany, la principal novetat és la incorporació del Passeig de Dintre al circuit de parades en substitució del carrer Muralla. També n’hi haurà als carrers Ample i Raval Sud.

L’alcalde de Blanes, Àngel Canosa, explica el canvi de recorregut de les parades:

“Aquest any amb una variació. Part d’aquesta fira la tindrem ubicada també al Passeig de Dintre. D’aquesta manera mirem de tenir un recorregut més agradable que ens acosti a tots i, sobretot, que ens acosti a aquestes dates nadalenques”
(Àngel Canosa, alcalde de Blanes).

En total hi haurà prop de mig quilòmetre de metres lineals al llarg del tres carrers principals. La majoria de les parades oferiran articles d’artesania, productes d’alimentació, decoració, roba, complements, joguines i regals i elements de decoració nadalenca. Una quinzena d’entitats blanenques també tindrà la seva parada a la Fira de Sant Tomàs.

Afectacions a la mobilitat

Pel que fa al trànsit rodat no es podrà circular pel carrer Ample a partir de les 6 del matí del dimecres 21 i fins aproximadament les 11 de la nit. Tampoc es podrà circular pel carrer Roig i Jalpí. Pel que fa als autobusos, al no poder accedir pel carrer Ample ni la Plaça d’Espanya, circularan fins la Plaça Catalunya i retornaran pel mateix lloc.

D’altra banda, per accedir al carrer Raval Nord s’haurà d’anar pel carrer Salut i Travessera de Raval, i els veïns dels carrers Raval Sud, Nou i Valls hauran de retirar els vehicles dels pàrquings abans de les 6 del matí per facilitar el muntatge de les parades.

Imatge: Fira de Sant Tomàs del 2021. Foto: Aj. Blanes

Josep Lluís Vidal
Director de Ràdio Marina i marina360.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit