Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Blanes tanca les inscripcions per excavar el jaciment romà dels Padrets per l’èxit de la convocatòria


L’Ajuntament de Blanes ha tancat abans del previst les inscripcions de voluntaris per participar en les excavacions del jaciment romà dels Padrets donat l’èxit que ha tingut convocatòria. En només tres dies el consistori ja tenia apuntats tots els voluntaris necessaris i fins i tot una llista de reserva per si algú falla. El pla és que les persones voluntàries treballin cinc dies en una setmana en torns de quatre hores al matí supervisades per un equip d’arqueòlegs.

Per una banda hi hauran persones que donaran suport en el treball de camp al jaciment. Seran tots aquells amb capacitat d’aguantar un cert esforç físic i que puguin moure’s per un terreny irregular. Per altra banda, hi haurà un segon equip de voluntaris que treballaran al laboratori datant tot allò que s’hagi trobat fins ara.

Els voluntaris treballaran un màxim de cinc dies en una setmana donat que l’objectiu és que hi puguin participar el màxim número de persones possible. En total s’han creat nou torns que es repartiran fins a finals de maig, quan es preveu que s’acabin les excavacions al jaciment romà, l’únic que queda per descobrir a Catalunya.

Jaciment romà dels Padrets a Blanes. Foto: Aj. Blanes

Josep Lluís Vidal
Director de Ràdio Marina i marina360.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit