Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Blanes serà la seu del primer estatal 3×3 de seleccions de bàsquet al juny


La Ciutat Esportiva de Blanes serà la seu del primer estatal 3×3 de seleccions de bàsquet el 24 i 25 de juny. És una competició de nova creació organitzada per la Federació Catalana de Basquetbol i tindrà més de cinc-cents participants.

La Comissió Executiva de la Federació Espanyola de Basquetbol (FEB) ha decidit aquest dilluns designar la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ) com a seu dels primers Campionats d’Espanya de Seleccions 3×3 en les categories U13 i U15.

D’aquesta manera, els primers Campionats d’Espanya 3×3 de Seleccions s’allotjaran a la Ciutat Esportiva de Blanes a finals del pròxim mes de juny i competiran dinou seleccions autonòmiques en les categories U13 i U15 femenina i masculina.

Aquests campionats estatals comptaran amb Marc Traver com a seleccionador de l’equip femení i Marta Santiago com a seleccionadora del masculí. Per altra banda, Barcelona acollirà a principis de juliol la 47a edició del Curs d’Entrenador Superior de Basquetbol 2023 d’àmbit federatiu. Feia més de vint anys que no se celebrava a Catalunya.

Foto: Ajuntament de Blanes

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit