Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Blanes reprèn ‘Cinema als Barris’ aquesta setmana amb les tres últimes projeccions


Blanes recupera el cicle de projeccions gratuït ‘Cinema als Barris’ aquesta setmana. Enguany, en la seva quarta edició, ‘Cinema als Barris’ va començar el passat mes de juliol. Aquesta setmana, després del parèntesi de principis d’agost, es reprèn amb les tres últimes projeccions.

Per la Festa Major de Santa Anna i la Festa Major Petita dels copatrons Sant Bonós i Sant Màxim, es va suspendre ‘Cinema als Barris’ durant les primeres setmanes d’agost. Aquest dimecres, però, torna el cicle itinerant de cinema a la fresca, en aquesta ocasió, a Dintre Vila, a la Plaça de l’Església amb ‘Raya, l’últim drac’.

El film ‘Raya, l’últim drac’ és una pel·lícula d’animació de Walt Disney Animation Studios. Està inspirada en les antigues cultures i pobles del sud-est asiàtic. De fet, el títol fa referència a la relació de Raya, una princesa amb un drac semblant als ñaga de les religions orientals.

A les nits de ‘Cinema als Barris’, d’entrada gratuïta, s’hi programen pel·lícules aptes per tots els públics. Amb la col·laboració de les Associacions de Veïns i Veïnes de Blanes, s’escullen els espais i les propostes cinematogràfiques que es projectaran. L’hora d’inici de les projeccions és a les 10 de la nit.

Després de ‘Raya, l’últim drac’, quedaran encara dues sessions més de ‘Cinema als Barris’. La següent serà el dia 31 d’agost al Carrer Gavarres amb ‘Doctor Dolittle’, on hi apareixen actors com Antonio Banderas o Robert Downey Junior. El cicle de ‘Cinema als Barris’ d’aquest 2022 acabarà el 7 de setembre amb la projecció de ‘La Patrulla Canina’ a la plaça 11 de Setembre.

Foto: Ajuntament de Blanes 

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit