Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Blanes repartirà 16.500 tiquets gratuïts per la Fira d’Atraccions


Blanes repartirà 16.500 tiquets gratuïts per la Fira d’Atraccions del 10 al 14 de juliol als empadronats nascuts entre el 2007 i el 2021. Des de l’Ajuntament de Blanes apunten que així volen oferir que tothom tingui l’oportunitat de poder gaudir de la Fira d’Atraccions per la Festa Major de Santa Anna.

12.000 tiquets es podràn recollir des d’aquest dilluns 10 de juliol fins al divendres 14 entre les 10 h i les 16 h. Des del consistori informen que cal anar a buscar els tiquets al Departament de Promoció de la Ciutat, a l’Avinguda de l’Estació número 43. Els vals gratuïts són per a infants i joves nascuts entre els anys 2007 i 2021 que estiguin empadronats a Blanes. Així, a l’hora de recollir els tiquets caldrà acreditar el parentiu amb el Llibre de Família o el document pertinent, així com el DNI del pare, mare o tutor.

D’altra banda, 4.500 tiquets es donaràn a famílies amb pocs recursos econòmics o a casos d’emergència social.

La Fira d’Atraccions per la Festa Major de Santa Anna es posarà en marxa el divendres 14 de juliol als recintes d’Els Pins i del Passeig de Mar. La noventena d’atraccions de la fira d’aquest 2023 estaran obertes fins el 27 de juliol, el dia abans que se celebri el tradicional Aplec de l’Amor que tanca la Festa Major de Santa Anna.

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

1 COMENTARI

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit