Free Porn
xbporn

Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Blanes repartirà 10.000 vals gratuïts per la Fira d’Atraccions de la festa major

A més, aquest any la Fira d'Atraccions tindrà un horari especial en què les atraccions funcionaran sense música i llums


L’Ajuntament de Blanes repartirà 10.000 vals gratuïts per la Fira d’Atraccions de la Festa Major de Santa Anna. Des del consistori apunten que així es vol donar l’oportunitat de poder gaudir de les atraccions. L’Ajuntament assenyala que es poden recollir, al matí, al Departament de Fires i Festes i, a la tarda, a l’edifici central de l’Ajuntament de Blanes, fins aquest dimecres 10 de juliol.

Aquests vals, segons exposa el consistori, són possibles arran del conveni de col·laboració del Gremi d’Industrials Firaires de Barcelona, la Província del Gremi de Firaires de Catalunya i l’Ajuntament de Blanes.

A més, com cada any, hi haurà el Dia de l’Infant amb una oferta de 2 x 1. Serà el dimecres 17 de juliol quan, durant tot el dia, pagant el preu habitual d’un tiquet per les atraccions se’n donaran dos.

Pel que fa a la Fira d’Atraccions d’enguany, l’Ajuntament apunta que hi haurà prop de noranta atraccions distribuïdes en dues localitzacions. D’una banda, el recinte d’Els Pins-La Plantera a l’esplanada del costat de l’antic pavelló i l’antic camp de futbol de gespa, on hi haurà les atraccions més fortes. D’altra banda, al front marítim del Passeig de Mar hi haurà les atraccions pel públic infantil i familiar.

A més, i com a novetat, aquest any la Fira d’Atraccions serà més inclusiva. Hi haurà tres dies en què es farà un horari especial. Seran els dies 12, 16 i 23 de juliol, quan les dues primeres hores les atraccions funcionaran sense llum ni música. L’objectiu, segons el consistori és que els infants i persones amb necessitats especials o alteracions sensorials també puguin gaudir de la fira. Al Passeig de Mar l’horari inclusiu serà de 17 a 19 h, i al recinte d’Els Pins-La Plantera de 18 a 20 h.

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit