test

Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Blanes recupera la Festa dels Contes de Sant Joan de la Fundació Joan Petit-Nens amb Càncer


Blanes recupera la Festa dels Contes de Sant Joan després de dos anys de silenci. Enguany serà la 18a edició d’aquesta celebració que organitza la Fundació Joan Petit-Nens amb Càncer i que es farà aquest divendres per la tarda al Templet de Linné del Jardí Botànic Marimurtra.

L’edició d’aquest any inclourà algunes novetats com l’avançament de l’horari; la festa començarà a les sis de la tarda, en lloc de les set com en altres edicions. En aquesta edició, també, amb el pagament de l’entrada – 6€ els infants de 4 a 11 i 9€ els adults – es podrà tenir accés a una visita al Jardí Botànic fins al 30 de setembre.

La Festa dels Contes de Sant Joan té com a protagonistes els infants. L’objectiu de l’esdeveniment és recaptar fons benèfics, així com difondre informació sobre els serveis d’atenció i investigació que realitza la Fundació Joan Petit-Nens amb Càncer.

La festivitat consisteix en una sessió de contes a càrrec de voluntaris i voluntàries de Blanes, rondallaires i convidats especials. Una de les rondallaires que ja ha confirmat la seva presència és l’Agnès Busquet, escriptora i actriu coneguda sobretot per participar en el programa de TV3 ‘Polònia’. Entre conte i conte hi haurà intervencions musicals a càrrec de l’Escola de Música ‘El Metrònom Alegre’ i la col·laboració d’unes joves ballarines.

Per accedir des del nucli antic de Blanes fins al jardí hi haurà els autobusos llançadora que connecten el recinte del Jardí Botànic amb la Plaça Catalunya i que surten cada mitja hora.

Foto: Ajuntament de Blanes

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit