test

Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Blanes recupera el caixer automàtic del barri d’Els Pavos


Les veïnes i veïns del barri d’Els Pavos-Quatre Vents de Blanes recuperaran el caixer automàtic de CaixaBank que es va retirar a principis d’any. Ho ha confirmat el director de Banca Institucions de CaixaBank, Ivan Tibau.

El tancament de l’antic caixer autòmatic del barri d’Els Pavos-Quatre Vents havia incrementat les preocupacions entre les veïnes i veïns del barri. Especialment entre la gent gran perquè deixava sense possibilitats de poder retirar diners en efectiu. A Blanes, el tancament d’oficines bancàries i caixers automàtics s’ha notat especialment als barris allunyats del centre. Les veïnes i veïns d’aquests barris es veien obligats a traslladar-se al nucli del poble, on encara queden oficines bancàries i caixers automàtics.

Aquest matí, la direcció de Banca Institucions de CaixaBank ha informat a l’alcalde de Blanes, Àngel Canosa, l’obertura d’un caixer automàtic en una ubicació alternativa molt propera a l’anterior. El nou emplaçament serà al costat de la llibreria i floristeria del barri, ‘Papereria Laia’, a l’altre costat de la vorera on estava anteriorment.

Tot i això, l’entitat bancària de CaixaBank no ha pogut concretar quan serà operatiu el nou caixer.

Foto: Ajuntament de Blanes.

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit