Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Blanes presenta la nova marca ‘Arran de mar’


El teatre de Blanes ha estat l’escenari aquest dimecres de la presentació de la nova marca ‘Blanes Arran de Mar’. El periodista blanenc Rafael Bagó ha estat l’encarregat de conduir de l’acte i ha compartit una conversa amb la també periodista blanenca Fina Brunet entorn al sentiment de pertinença a Blanes.

En aquest sentit, Brunet ha explicat que, fins ara, no ha estat conscient de com ha trobat a faltar no viure a Blanes:

 

“M’he donat compte que no li havia fet prou cas al meu poble fins fa poc. I és d’aquelles coses que et saben greu. Perquè si no parlem bé nosaltres del nostre poble, qui ho farà? I he descobert, ara que ja sóc més gran i he tornat a venir a viure a Blanes, com l’enyorava. Com necessito tenir el mar a la vora, com necessito tenir a la meva gent a la vora. I Blanes és casa i és vida”.

Per la seva banda l’alcalde de Blanes, Àngel Canosa, ha dit que la presentació de la marca és un punt de partida de la promoció del municipi:

 

 

“A partir d’aquí tenim moltíssima feina per fer. Això ha estat el punt d’inici d’una feina que ha de ser col·lectiva. Que no hem de perdre mai aquesta perspectiva de treball col·lectiu. Estem parlant d’una emoció. D’una emoció que ha de durar més de noranta segons i que ens ha de generar un sentiment que és el que treballant per aquest poble, tots farem un Blanes millor. Al final, escoltant el testimoni d’aquest meravellós vídeo, Blanes és la nostra vida”.

Blanes Arran de Mar és la marca que començarà a fer servir el consistori per tal d’enfortir la relació dels blanencs i blanenques amb la seva població i recuperar el vincle de Blanes amb el mar.

Foto: Un moment de la conversa entre Fina Brunet i Rafael Bagó

Josep Lluís Vidal
Director de Ràdio Marina i marina360.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit