test

Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Blanes presenta el nou cartipàs municipal pel mandat 2023-2027


El govern local de Blanes ha presentat aquest dimecres el cartipàs municipal pel mandat 2023-2027. L’estructura del nou executiu municipal contempla set tinents d’alcalde -hi ha 11 regidors al govern- de les quals tres seran pel PSC, dos per Junts, una per Grup Blanes i una altra per Blanes, Sí.

L’alcalde Jordi Hernàndez s’encarregarà de Seguretat Ciutadana -que inclou la Policia Local i Protecció Civil-, Urbanisme, Serveis Jurídics i Comunicació Institucional. Per altra banda, els socialistes també gestionaran Hisenda, Recursos Humans, Cultura, Acció Social, Educació, Transport Urbà, Joventut i Participació Ciutadana. Els regidors de Junts seran els responsables d’Empresa, Turisme, Promoció de la Ciutat, Medi Ambient, Parcs i Jardins, Mobilitat i Esports.

Per la seva banda Rosa Aladern serà tercera tinenta d’alcalde i s’ocuparà d’Enginyeria, Activitats, Habitatge i Salut. El portaveu de Blanes, Sí i exalcalde socialista Mario Ros serà cinquè tinent d’alcalde amb les regidories de Polítiques d’Igualtat, Nova Ciutadania i Solidaritat i Gent Gran.

A banda dels set tinents d’alcalde, hi ha una regidora de Junts i dos del PSC amb delegació de funcions que també formaran part del govern local. El cartipàs fixa que hi haurà tres dedicacions exclusives: la de l’alcalde i els regidors Estefanía Romero (PSC) i Javier López (PSC).

El nou cartipàs s’aprovarà aquest dijous durant el primer plenari del nou mandat.

Foto: ACN

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit