Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Blanes posa en marxa un programa d’acompanyament a la gent gran a Sa Massaneda i S’Auguer

L'objectiu és facilitar un servei d'acompanyament per donar suport i atenció fora del domicili


Blanes ha presentat un nou servei adreçat a les veïnes i veïns dels barris de Sa Massaneda i S’Auguer. Es tracta d’un programa d’acompanyament als majors de 65 anys. Aquest programa arrencarà aquest divendres 1 de març i s’allargarà fins al mes d’octubre.

El nou servei el portaran a terme una dinamitzadora i quatre auxiliars d’acompanyament. El programa s’inclou dins del projecte Treball als Barris, així, les quatre persones auxiliars estaven a l’atur i són residents dels dos barris on treballaran.

Aquest programa té per objectiu facilitar un servei d’acompanyament per donar suport i atenció fora del domicili. Des de l’Ajuntament de Blanes apunten que es vol promoure la socialització, les activitats comunitàries i el coneixement dels recursos disponibles al municipi adreçats a aquest col·lectiu. En aquesta línia, es treballarà amb accions i activitats per potenciar la proactivitat, la xarxa social-comunitària i l’autonomia.

En aquest servei, impulsat des del departament de Promoció de la Ciutat i el d’Acció Social, també hi participaran en activitats altres departaments municipals com el d’Esports o la Biblioteca Comarcal i l’Arxiu Municipal. A més, també es comptarà amb les activitats que s’impulsen des dels casals, centres cívics o des del Departament de Salut, entre d’altres.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit