Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Blanes organitza un ‘escape room’ basat en un viatge temporal


L’Ajuntament de Blanes ha organitzat un escape room exterior basat en un viatge temporal. L’activitat tindrà lloc als barris de S’Auguer i Sa Massaneda el diumenge dia 12 de juny i s’inclou dins del projecte Treball als Barris. L’octubre passat ja es va fer un escape room que formava part del projecte ‘Blanes Arran de Mar’.

Per l’escape room d’aquest juny, el que es proposa és un viatge per diferents èpoques de Blanes. L’objectiu és aconseguir una peça perduda en el temps, una peça necessària per arreglar la màquina del temps que s’ha espatllat, rescatar als investigadors atrapats i tornar al 2022.

El joc està plantejat perquè hi participi gent de totes les edats i l’Ajuntament preveu que hi puguin participar un centenar de jugadores i jugadors. El consistori ha hagut de tancar les inscripcions per l’alta demanda. Els participants s’hauran de dividir en grups d’entre 2 i 6 persones que sortiran per torns entre les 9:30h i les 13:00h del diumenge 12.

L’escape room l’ha ideat Dinamitzadora TIC amb la col·laboració de grups de voluntaris dels barris de S’Aguer i Sa Massaneda. També s’hi ha involucrat l’Associació Cultural dels Manaies de Blanes. Treball als Barris té com a objectiu facilitar la interacció social, la convivència i la col·laboració ciutadana.

Foto: Ajuntament de Blanes

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit