Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Blanes obre el termini per formar part del Jurat Popular al 50è Concurs dels Focs


L’Ajuntament de Blanes obre la convocatòria per ser un dels dotze membres del Jurat Popular al 50è Concurs Internacional de Focs d’Artifici de Blanes. La data límit d’inscripció és el 23 de juny a les 3 de la tarda. Les persones s’escolliran per ordre cronològic en què s’hagin apuntat.

Enguany és la setena edició en què hi haurà un Jurat Popular. Els requisits per ser membre del jurat és ser major d’edat, participar en una reunió informativa que es farà al juliol, assistir a la celebració del certamen i al veredicte per emetre la votació. Des de l’Ajuntament també es demana que el jurat miri els espectacles pirotècnics cada dia des del mateix punt per garantir l’equanimitat de la seva puntuació.

El Concurs Internacional de Focs d’Artifici de la Costa Brava celebra aquest 2022 la 50a edició. Aquestes cinc dècades l’han convertit en una tradició que se celebra cada any coincidint amb la Festa Major de Santa Anna. Durant les nits del Concurs de Focs es valora el ritme, les novetats, els focs aquàtics i la traca final, entre altres aspectes.

El 50è Concurs Internacional de Focs d’Artifici tindrà lloc del 22 al 26 de juliol. El dimecres 27 de juliol, la Comissió Tècnica i el Jurat Popular emetran el veredicte amb el nom del guanyador.

Foto: Ajuntament de Blanes

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit