Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Blanes licitarà la construcció del nou edifici de la Policia Local i Protecció Civil per 8,3 MEUR


El darrer ple ordinari de l’Ajuntament de Blanes ha aprovat aquest dijous al vespre una partida econòmica extraordinària que permetrà posar en marxa la redacció del projecte i licitació de les obres del nou edifici de la Policia Local i Protecció Civil del municipi. El preu màxim és de 8,3 milions d’euros (MEUR), 2 milions més del que s’havia previst inicialment per l’encariment dels preus de l’energia i els materials.

El projecte s’ha aprovat per unanimitat i els tècnics municipals ja treballen en la redacció del plec de clàusules. De fet, l’alcalde de Blanes, Àngel Canosa, ha explicat a Ràdio Marina que el seu govern portarà al ple del mes de gener el plec de clàusules que regiran la redacció i licitació del projecte i ha remarcat que espera que la resta de grups municipals hi donin suport:

 

“Esperem que al proper ple del mes de gener portarem el plec de condicions per tirar endavant aquesta comissaria, que també esperem que tingui el suport de la resta de grups municipals. No entendríem que no fos així, la veritat. I a partir d’aquí començar tot el procés de licitació per fer realitat la construcció de la nova prefectura de la policia local i protecció civil”. (Àngel Canosa, alcalde de Blanes)

La nova comissaria de la Policia Local de Blanes es construirà en uns terrenys situats davant de l’escola Sa Forcanera, entre l’avinguda del Parlament i la carretera GI-682. L’edifici tindrà un soterrani, planta baixa i primer pis. L’obra és una antiga aspiració del municipi donat que les instal·lacions actuals arroseguen una sèrie de mancances i s’han quedat petites.

Josep Lluís Vidal
Director de Ràdio Marina i marina360.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit