test

Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Blanes instaura la figura del ‘Regidor de Barri’


L’Ajuntament de Blanes instaura la figura del ‘Regidor/regidora de Barri’. Durant el mes d’agost el consistori preveu implantar aquesta figura amb l’objectiu que els veïns i veïnes del municipi puguin adreçar-s’hi en cas que necessitin resoldre dubtes o per exposar suggeriments.

Cada regidor o regidor estarà coordinat amb la resta de membres de l’equip de govern. Cadascuna de les regidores i regidors que conformen l’equip de govern tenen assignat més d’un barri dels 44 veïnats que conformen Blanes. Els regidors i regidores de barri compartiran les peticions o suggeriments amb el membre de l’equip de govern que li correspongui. D’aquesta manera, el consistori preveu donar una resposta més adient als veïns i veïnes de Blanes. Així doncs, els i les regidores de barri, durant aquests dies, es posaran en contacte amb els respectius interlocutors. D’aquesta manera, com afirmen des de l’ajuntament, es començarà a establir la periodicitat de les següents trobades.

L’alcalde blanenc, Jordi Hernández, apunta que la figura del Regidor de Barri “serà fonamental per millorar el vincle entre la ciutadania i l’Ajuntament de Blanes”.

Foto: Ajuntament de Blanes 

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

3 COMENTARIS

  1. Soc veïna de Mas Enlaire, zona carrer Tordera i vull parlar amb el regidor de Barri a fi de solucionar un greu problema que ens està afectan a la zona del supermercat dia amb un incivisme continuat i cada vegada mes continuat .cada vegada amb mes personal que veuen alcohol al carrer i provocant un mal estar i molt mala imatge per un barri molt concorregut. Pregó poder tenir una reunió per solucionar aquest problema.Gracies

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit