Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Blanes inicia el compte enrere per als Focs amb la presentació del logotip del 50è aniversari


Després de dos anys d’anul·lació per la pandèmia Blanes tornarà a gaudir aquest estiu del Concurs de Focs d’Artifici de la Costa Brava. Enguany, la cita és especial per doble motiu. D’una banda hi ha la tornada després de dos estius sense poder gaudir de l’espectacle de focs. De l’altra, el 50è aniversari que s’havia de celebrar el 2020.

Enguany, els focs estan programats del 22 al 26 de juliol. I aquest dimecres ha començat el compte enrere amb la presentació del logotip del 50è aniversari que ha dissenyat l’artista blanenc Quim Serrano.

Serrano ha explicat a Ràdio Marina l’essència del disseny.

“Com a logo havia de ser una cosa molt simple. Treballar amb poques però que es veiés el que es vol dir. Hi ha Sa Palomera, i això ja et situa a Blanes, hi ha l’esclat de focs, que és la part final de tota la festa, el 50, Sa Palomera i Blanes”.

Per la seva banda, l’alcalde de Blanes, Àngel Canosa, creu que la tornada dels Focs és una molt bona notícia per a la vila perquè “la situació pandèmica ha anat minvant”:

“La situació pandèmica ha anat minvant. Realment ara podem tornar a tenir una vida social més semblant a la que teníem el mes de març de l’any 2020. I a partir d’aquí el que hem fet avui és fer realitat una situació que havíem d’haver viscut el 21 de març de 2020. L’hem fet avui, just quan falten 100 dies pel primer dispar de focs que, si tot va bé, serà el 22 de juliol”.

Josep Lluís Vidal
Director de Ràdio Marina i marina360.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit