Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Blanes i Lloret tindran 110 nous habitatges de lloguer social


Blanes i Lloret de Mar tindran 110 habitatges que es destinaran a lloguer social i assequible. A Blanes es faran 80 habitatges i a Lloret, 30. Aquest centenar d’habitatges es construiran en el marc d’un acord entre l’Estat, la Generalitat i nou municipis catalans. En total, arran d’aquest acord, a Catalunya es construiran 748 habitatges de lloguer social amb un pressupost de 110,6 milions d’euros. D’aquest, 21,4 milions d’euros els aportarà l’Estat i, la resta, es finançarà amb els fons Next Generation.

Del total de llars projectades dins d’aquest acord, 345 es construiran en règim de promoció pública per l’INCASÒL. D’una banda, seran terrenys cedits per aquest organisme o bé cedits pels ajuntaments, com és el cas de Blanes.

D’altra banda, 375 habitatges es faran a través de la col·laboració públic-provada mitjançant la cessió de drets de superfície pels ajuntaments, com el de Lloret de Mar.

Els 28 habitatges restants es construiran en règim de promoció pública per l’empresa municipal d’habitatge de l’Ajuntament de Tortosa.

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit